Bedrijfsimpressie

Wie zijn wij?

Autobedrijf Jong ijzer is een RDW erkend autobedrijf dat zich focust op jonge voertuigen met weinig kilometers en een volledige onderhoudshistorie. Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Ingekochte auto's worden altijd grondig gecheckt en getest. De tevredenheid van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkste.

Door de jaren heen hebben wij zorgvuldig een netwerk opgebouwd met autoverkopers in de regionale en internationale autobranche. Dit resulteert in een kwalitatief goed occasionassortiment van verschillende merken.

De voertuigen worden opgenomen in ons assortiment met originele foto's en een complete informatievoorziening. Voor vragen of een vrijblijvende proefrit in een auto naar keuze, kunt u contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom bij ons. De koffie staat elke dag van de week voor u klaar. Voorkom teleurstelling en plan voorafgaand van uw bezoek een afspraak.

Een video zegt meer dan 100 foto's, dat is onze mening tenminste. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk van de auto te laten zien. Wij nemen uitgebreid de tijd om het voertuig te fotograferen en er een video van te maken. Hieronder vindt u een impressie van onze collectie. Mocht u vragen hebben over een voertuig of graag nog meer willen zien wat wij over het hoofd hebben gezien? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.