Over ons

 Wie zijn wij? 

Autobedrijf Jong ijzer is een RDW erkend autobedrijf dat zich focust op jonge voertuigen met weinig kilometers en een volledige onderhoudshistorie. Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Ingekochte auto's worden altijd grondig gecheckt en getest. De tevredenheid van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkste.

Door de jaren heen hebben wij zorgvuldig een netwerk opgebouwd met autoverkopers in de regionale en internationale autobranche. Dit resulteert in een kwalitatief goed occasionassortiment van verschillende merken.

De voertuigen worden opgenomen in ons assortiment met originele foto's en een complete informatievoorziening.  Voor vragen of een vrijblijvende proefrit in een auto naar keuze, kunt u contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom bij ons. De koffie staat elke dag van de week voor u klaar. Voorkom teleurstelling en plan voorafgaand van uw bezoek een afspraak.

Wat doen wij?

Autobedrijf Jong ijzer houdt zich bezig met het inkopen en verkopen van voertuigen. Bovendien houdt autobedrijf Jong ijzer ook rekening met de actuele ontwikkeling, namelijk import. De afgelopen jaren is er een flinke toename van import auto's in Nederland. Autobedrijf Jong ijzer biedt u gratis en vrijblijvend een rest bpm - indicatie. U kunt deze bpm belastingpapieren professioneel en compleet door ons laten invullen voor slechts €50,- excl. btw.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Vanwege scherpe prijzen, goede service en hoge kwaliteit voertuigen rouleert onze voorraad snel. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.